főzzük fel egy lassú tűzhelyen, hogy még könnyebbé tegye.

főzzük fel egy lassú tűzhelyen, hogy még könnyebbé tegye.

Easy málna salsa

(6 szavazat, átlag: 5 -ből 4,83) Betöltés …

4,8 6 áttekintésből

Szerző: A növény: A növény -A Tapasztalatú dietetikus

vegán choucroute garnie

sharon palmer

közzétett 2020. október 26 -án

Frissítve: 2020 október 29 -én

· Recept recept

Franciaország Elzász régió látványos és egyedi. A német határ közelében fekvő elhelyezkedése miatt francia-német érzése van az építészet, a kultúra és az élelmiszer-hagyományok területén. Így az egyik legmegfelelőbb ételük – a charcoute (ami francia káposztát jelent) Garnie nagyon németül. Több mint 25 évvel ezelőtt meglátogattam Elzászat, majd 5 évvel később ismét. Azóta ez az étel a fejemben gördült, és a mai új szerelmi viszonyokkal az erjesztett ételek iránt arra gondoltam, hogy egy modern, egyszerű, egészségesebb növényi alapú verzióban feltámadom. Alors, voila, c’est ici! A vegán chourcroute garnie! Ezt az egynkes vegán choucroute garnie-t hamarosan fel lehet dobni, de ha van egy kis extra energiája, próbáljon meg házi készítésű vegán kolbászokat létrehozni, hogy még különlegesebbé váljon.

Vegán choucroute garnie

(5 szavazat, átlag: 5-ből 40-ből) betöltés …

4,4 5 véleményből

Szerző: A növényi alapú dietetikus · recept Franciaország Elzász régió látványos és egyedi. A német határ közelében fekvő elhelyezkedése miatt francia-német érzése van az építészet, a kultúra és az élelmiszer-hagyományok területén. Így az egyik legmegfelelőbb ételük – a charcoute (ami francia káposztát jelent) Garnie nagyon németül. Több mint 25 évvel ezelőtt meglátogattam Elzászat, majd 5 évvel később ismét. Azóta ez az étel a fejemben gördült, és a mai új szerelmi viszonyokkal az erjesztett ételek iránt arra gondoltam, hogy egy modern, egyszerű, egészségesebb növényi alapú verzióban feltámadom. Alors, voila, c’est ici! A vegán chourcroute garnie! Ezt az egynkes vegán choucroute garnie-t hamarosan fel lehet dobni, de ha van egy kis extra energiája, próbáljon meg házi készítésű vegán kolbászokat létrehozni, hogy még különlegesebbé váljon.

Vegán choucroute garnie

(5 szavazat, átlag: 5-ből 40-ből) betöltés …

4,4 5 véleményből

Szerző: A növényi alapú dietetikus

Avokádó koriander hummus

sharon palmer

2020. február 1 -jén közzétett és ízesített avokádó koriander hummus csillagok avokádó, citromhéj, jalapeno és koriander, valamint a klasszikus hummus -összetevőkkel, beleértve a csicseriborsó, a tahini és az olívaolajat. Elég sokoldalú, hogy teljes kiőrlésű pitával és zöldségekkel, valamint tacosokkal, burritókkal és tostada salátákkal szolgálhatja fel.

avokádó koriander hummus

(3 szavazat, átlag: 5-ből 5-ből) betöltés …

5 3 véleményből

Szerző: A Plant- Powered dietetikus · Recept

Ez az élénk színű és ízesített avokádó koriander hummus csillagok avokádó, citromhéj, jalapeno és koriander, valamint a klasszikus hummus összetevők, beleértve a csicseriborsót, a tahini -t és az olívaolajat. Elég sokoldalú, hogy teljes kiőrlésű pitával és zöldségekkel, valamint tacosokkal, burritókkal és tostada salátákkal szolgálhatja fel.

avokádó koriander hummus

(3 szavazat, átlag: 5-ből 5-ből) betöltés …

5 3 véleményből

Szerző: A Plant- Powered Dietitian

zöldségkő leves

Sharon Palmer

2020. február 21 -én tett közzé

Ezt az egészséges, finom, növényi alapú (vegán) levest-amely valóban étkezés-in-one-a kőleves története ihlette, amelyet a saját gyermekeimnek mondtam, amikor fiatalabbak voltak. Marcia Brown, a klasszikus 1947 -es francia mese kőleves három éhes katonának a történetét meséli el, ahol egy faluban látogatott ételeket keres. Amikor a katonákat a falusiak tagadták az ételt, elkezdték készíteni egy nagy edény levest három kövvel és vízzel. A katonák azon tűnődtek, vajon a leves nem lehet jobb -e néhány sárgarépával. Ezért a falusiak egy sárgarépával teli kötényrel tértek vissza. És mi lenne, mondjuk, néhány káposzta… burgonya… árpát? A falusiak lépésről lépésre hozzájárultak, végül a kövek edényét csodálatos ételré változtatva, kenyérrel és almaborral együtt. A kert táplálja az elmét, a testet és a lelkét. Végül is van valami olyan jó, mint egy kiadós, zöldség-alapú leves? Párosítsa ezt a zöldségkövet levest salátával és néhány teljes kiőrlésű kenyérrel, és kielégítő étkezésed van, amelyet betegségvédő tápanyagokkal csomagol. a klasszikus kő leves recept ihlette. A házi készítésű teljes kiőrlésű krutonok és a friss fűszernövények tetején ez lehet az étkezés középpontjában. Főzzük fel egy lassú kocsiban, hogy még könnyebbé tegye. A leves készítése nagyszerű módja annak, hogy a hét végén felhasználjuk az összes terméket és elkerüljük az élelmiszer-pazarlást. Vághatja az élelmiszer -hulladékot.

Sharon Palmer által megosztott üzenet | Dietitian (@Sharonpalmerrd), 2020. június 18-án, 10:27 PDT

Egyéb finom, növényi alapú leves receptekhez nézd meg néhány kedvencemet:

francia vad rizs zöldségfélék Souptortilla soupinstant edény zöldség árpa leves

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmazhat. További információkért kattintson ide. 2021. október 31 -én

· Recept

A banán kenyér klasszikus kényelmi étel. Anyám mindig megmentené a túlérzékeny banánt, hogy felhasználhassa a klasszikus banán kenyér receptjében. De ez sem volt túl egészséges! Cukrokkal, olajokkal és kifinomult szemcsékkel töltött sok banán kenyér egészségesebb frissítést érdemel. Írja be a szuper-egészséges, mégis szuper-delusos dióféléket, teljes kiőrlésű banán kenyeret! Teljesen vegán, a tojás helyett a chia magok erejével megvastagodik. Ráadásul 100% teljes kiőrlésű lisztet tartalmaz, és csak egy kis mennyiségű hozzáadott olajat és cukrot tartalmaz. Ennek oka az, hogy 3 érett banán erősíti ennek a kenyérnek a természetes édességét. Ráadásul 3 típusú diófélékbe, 2 típusú magba és kókuszdióba csomagol! A teljes kiőrlésű gabonafélék, gyümölcsök, diófélék és magok e kombinációja azt jelenti, hogy ez a kenyér tele van egészséges zsírokkal, növényi hajtású fehérjékkel, rostokkal, valamint alapvető vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Jól érezheti magát, ha ezt csomagolja a gyerekek ebéddobozaiba, a munka barna táskájába, vagy akár reggelizik. >

szerezzen be diófélék teljes kiőrlésű banán kenyér

(8 szavazat, átlag: 5 -ből 4,63) betöltés …

4,6 8 véleményből

Szerző: A növényi hajtású dietetikus · recept

banán kenyér klasszikus kényelmi étel. Anyám mindig megmentené a túlérzékeny banánt, hogy felhasználhassa a klasszikus banán kenyér receptjében. De ez sem volt túl egészséges! Cukrokkal, olajokkal és kifinomult szemcsékkel töltött sok banán kenyér egészségesebb frissítést érdemel. Írja be a szuper-egészséges, mégis szuper-delusos dióféléket, teljes kiőrlésű banán kenyeret! Teljesen vegán, a tojás helyett a chia magok erejével megvastagodik. Ráadásul 100% teljes kiőrlésű lisztet tartalmaz, és csak egy kis mennyiségű hozzáadott olajat és cukrot tartalmaz. Ennek oka az, hogy 3 érett banán erősíti ennek a kenyérnek a természetes édességét. Ráadásul 3 típusú diófélékbe, 2 típusú magba és kókuszdióba csomagol! A teljes kiőrlésű gabonafélék, gyümölcsök, diófélék és magok e kombinációja azt jelenti, hogy ez a kenyér tele van egészséges zsírokkal, növényi hajtású fehérjékkel, rostokkal, valamint alapvető vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Jól érezheti magát, ha ezt csomagolja a gyerekek ebéddobozaiba, a munka barna táskájába, vagy akár reggelizik. >

szerezzen be diófélék teljes kiőrlésű banán kenyér

(8 szavazat, átlag: 5 -ből 4,63) betöltés …

4,6 8 véleményből

Szerző: A növényi alapú dietetikus

Hogyan készítsünk szép krémet

sharon Palmer

2020. szeptember 6-án közzétett

Tanulja meg, hogyan lehet szép krémet készíteni (más néven növényi alapú, vegán fagylalt) ezzel a bolondbiztos lépésről lépésre.

A házi készítésű vegán fagylalt készítése nem olyan nehéz, mint gondolnád. Az alapvető recept segítségével néhány perc alatt csodálatos tételt készíthet különleges alkalmakkor, vagy egyszerűen a régi, megnyugtató ételeket a barátokkal és a családdal. Noha csak néhány percbe telik a recept összekeverése, előre kell terveznie. Néhány nappal az idő előtt befagyasztom a fagylaltkészítő tartályomat, hogy megbizonyosodjak arról, hogy valóban hideg -e. Valójában, ha ezt a receptet gyakran készíti, akkor a fagylaltkészítő tartályát a fagyasztóban tarthatja, így hamarosan készen áll a tételre. Ezután csak négy összetevővel kevered össze – ko -ko -tej, kókuszdió krém, agave -szirup és vanília – a kályha mellett, hogy emulgeáld, és lehűtse le, mielőtt behelyezi a fagylalt fagyasztó -tartályába, és bekapcsolja a gépet. Ezeknek a gépeknek sokféle típusa létezik, tehát csak használja ezt az útmutatót az alábbiakban, és kövesse a fagylaltkészítővel együtt járó utasításokat a legjobb eredmény elérése érdekében. Miután megvastagodott, akkor egy -két órán át fagyaszthatja, amíg el nem éri a kívánt konzisztenciát. Nézze meg az alapvető receptemet, amelyet sötét csokoládé darabokat és pirított diót adtam hozzá, hogy a végső ízléses robbanáshoz. Ez tényleg a legjobb! Kövesse az alábbi lépésről lépésre történő útmutatóval együtt. Íme, amire szüksége lesz, mielőtt elkezdené:

1 13.5-uncia Kókusztej (ne használjon kókusztej italt vagy könnyű kókusztejet) Makercombine kókusztej, kókuszdió krém, agave -szirup és vanília egy közepes serpenyőben, és melegítse a közepes hőbe, gyakran keverés közben, amíg a keverék buborékolódik. Töltse fel a hőt, és keverje össze egy merülő turmixgéppel (vagy öntsön egy turmixgépbe) 1 -et. -2 percig, amíg nagyon krémes és jól kombinálódik. Helyezze a keveréket egy tartályba, fedje le és hűtse le a hűtőszekrényben, amíg az teljesen lehűl (kb. 2 óra). Ha a keveréket hűtik, hajtsa be az Ön által választott bármilyen ízesítési összetevőt, például sötét csokoládé darabokat és dió, szezonális gyümölcs, mogyoróvaj, hinti vagy fűszerek. Fagyjon egy fagylaltkészítőben, a gyártó irányát követve, amíg vastag és krémes (a fagylaltkészítőtől függően, kb. 5-15 percig) szilárdság a gombóchoz (kb. 1-2 óra) .scoop edényekbe és tálalva. Körülbelül 4 csészét készít az alapvető recepthez. Hogyan készítsünk karfiol ricehow-t a zöldségek grillben történő grillezésére egy grill-kosárban, hogy fokhagymát sülték

How-to Cook útmutatók közzéteszik. A szükséges mezőket látogassa meg az oldalt jelölve *

Mentse el a nevemet, az e -mailt és a weboldalt ebben a böngészőben a következő alkalommal, amikor kommentálom. Chia Ginger Smoothie Bowl

Tanulja meg, hogyan lehet szép krémet készíteni (más néven növényi alapú, vegán fagylalt) ezzel a bolond-biztosítási lépésről lépésre.

A házi készítésű vegán fagylalt készítése nem olyan nehéz, mint gondolnád. Az alapvető recept segítségével néhány perc alatt csodálatos tételt készíthet különleges alkalmakkor, vagy egyszerűen a régi, megnyugtató ételeket a barátokkal és a családdal. Noha csak néhány percbe telik a recept összekeverése, előre kell terveznie. Néhány nappal az idő előtt befagyasztom a fagylaltkészítő tartályomat, hogy megbizonyosodjak arról, hogy valóban hideg -e. Valójában, ha ezt a receptet gyakran készíti, akkor a fagylaltkészítő tartályát a fagyasztóban tarthatja, így hamarosan készen áll a tételre. Ezután csak négy összetevővel kevered össze – ko -ko -tej, kókuszdió krém, agave -szirup és vanília – a kályha mellett, hogy emulgeáld, és lehűtse le, mielőtt behelyezi a fagylalt fagyasztó -tartályába, és bekapcsolja a gépet. Ezeknek a gépeknek sokféle típusa létezik, tehát csak használja ezt az útmutatót az alábbiakban, és kövesse a fagylaltkészítővel együtt járó utasításokat a legjobb eredmény elérése érdekében. Miután megvastagodott, akkor egy -két órán át fagyaszthatja, amíg el nem éri a kívánt konzisztenciát. Nézze meg az alapvető receptemet, amelyet sötét csokoládé darabokat és pirított diót adtam hozzá, hogy a végső ízléses robbanáshoz. Ez tényleg a legjobb! Kövesse az alábbi lépésről lépésre történő útmutatóval együtt. Íme, amire szüksége lesz, mielőtt elkezdené:

1 13.5-uncia Kókusztej (ne használjon kókusztej italt vagy könnyű kókusztejet) Krém -makekombin kókusztej, kókuszdió krém, agave szirup és vanília közepes serpenyőben, és melegítse közepes hőbeállításon, gyakran keverve, amíg a keverék buborékolódik.