“MEDENI DRANGULARIUM” – Sremska Mitrovica

Ništa nas ne vraća u detinjstvo kao miris i ukus kolačića sa medom. Ova poslastica bila je sastavni deo trpeze svake bake, a onda su medenjaci nepravedno zapostavljeni. Na sreću, danas ponovo stvaramo jedinstvena umetnička dela u malom, korišćenjem sastojaka i recepata koji su se upotrebljavali i pre mnogo godina.
Sigurno da je medanjak jedan od poklona koji u sebi kombinuje radost darivanja i uživanja u ukusu. Ništa nije slučajno, stoga se brižljivo biraju specifični začini koji se stavljaju u ovaj slatkiš, koji medenjacima daju poseban ukus i miris.
Svaki kolačić se mesi, razvija, ukrašava i pakuje ručno i od srca jer tek onda nastaje prava medena magija. Kolačići mogu biti  dizajnirani po vašim željama što ostavlja mogućnost da na njima prikažete sve sebi važne detalje ili ih uklopite u stil proslave. Mogućnost izbora oblika, motiva i boja je gotovo neograničena.
Medenjak kao poklon, pojedinačno ili u paketu je originalan, lep i jedinstven način da ostavite utisak, ali i da se zahvalite svojim prijateljima ili gostima.

Jelena Tupenarac
Stari most 6/24
Sremska Mitrovica
064/168 92 25